Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李圖(1)
Lee Tiu (1)  ♂

 
Filmography (1949-1975)
 
  副導演 (1 film)
    珠江大風暴 (1974)    
  演員 (14 films)
    新關東大俠 (1949) ... 匪乙
    戀愛之道 (1949) ... 難民
    錦繡天堂 (1949) ... 榮生
    駝龍 (1949) ... 稽查隊長
    新玉堂春 (1954) ... 歹徒
    西遊記 (1956) ... 賣糕販
    臥薪嘗膽 (1956) ... 王孫駱
    一見鍾情 (1958) ... 貝父
    海王子 (1958) ... 鯉將軍
    百花公主 (1959)    
    桃花淚 (1960) ... 賓客甲
    夜半歌聲 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
  編劇 (3 films)
    神秘美人 (1957)    
    全家福 (1958)    
    珠江大風暴 (1974)