Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳忠義(1)
Chen Chung-Yi  ♂
 
Filmography (1957-1970)
 
  攝影 (15 films)
    心酸酸 (1957)    
    慈雲太子復國 (1958)    
    結婚五年後 (1959)    
    劍龍小神俠 (1961)    
    金銀天狗 (1962)    
    舊情綿綿 (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962)    
    天邊海角 (1963)    
    樊梨花第四次下山 (1963)    
    妻在何處 (1963)    
    鹽田區長 (1964)    
    請君保重 (1964)    
    做鬼也風流 (1965)    
    三聲無奈 (1967)    
    暗淡的月 (1967)    
  燈光 (8 films)
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    劍龍小神俠 (1961)    
    金銀天狗 (1962)    
    賊仔狀元才 (1967)    
    大小善 (1968)    
    翠屏山 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    雪嶺劍女 (1970)