Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡蝶麗
Wu Tip-Lai  ♀
Aliases:  胡蠂麗,  蝴蝶麗

 
Filmography (1936-1946)
 
  演員 (36 films)
    黛玉葬花 (1936) ... 紫鵑
    時代先鋒 (1937)    
    夜明珠 (1937)    
    私生子 (1937)    
    國內無戰事 (1937)    
    慈母淚 (1938)    
    風流財主 (1938)    
    妒花風雨 (1938)    
    琵琶行 (1938) ... 牛小姐
    女人經 (1938)    
    普天同慶 (1938)    
    捨子奉姑 (1938)    
    三氣宣王 (1939)    
    背解紅羅 (1939) ... 張后
    桂枝告狀 (1939)    
    正一多情種 (1939)    
    紅拂女私奔 (1939)    
    三戲白菊花 (1939) ... 徐若蓮
    十二寡婦 (1939)    
    南國姊妹花 (1939) ... 小珍
    莊子試妻 (1939)    
    十月芥菜 (1939)    
    女人世界 (1939)    
    杜十娘怒沉百寶箱 (1939)    
    乾隆下江南 (1940)    
    銀燈照玉人 (1940)    
    關東雙俠 (1940)    
    何日君再來 (1940)    
    慈雲走國 (1940)    
    白旋風 (1940) ... 孫九娘
    江上琵琶 (1941)    
    大都會 (1941)    
    前路光榮 (1941) ... 玉珍
    林黛玉 (1946)    
    傻仔從軍 (1946)    
    前路光明 (1946)