Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪亮(1)
Hung Leung (1)  ♂


 
Filmography (1955-1964)
 
  副導演 (6 films)
    漁光戀 (1960)    
    追車記 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
    鍍金世界 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
  演員 (31 films)
    大兒女經 (1955)    
    少女的煩惱 (1955) ... 方經理
    鑽花竊賊 (1955) ... 偵探甲
    不要離開我 (1955) ... 龔尹吾
    日出 (1956) ... 張喬治
    女子公寓 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    風塵尤物 (1957) ... 吳三爺
    逆旅風雲 (1957) ... 警察
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 楊主任
    柳暗花明 (1958)    
    少年遊 (1958)    
    阿Q正傳 (1958) ... 把總
    情竇初開 (1958) ... 經紀
    有女懷春 (1958) ... 經理
    賊 (1958) ... 黃達三
    搶新郎 (1958) ... 官差
    青春幻想曲 (1959) ... 經理
    真假千金 (1959) ... 樂隊指揮
    同心結 (1959) ... 老魏
    草木皆兵 (1960) ... 探長
    名醫與紅伶 (1960) ... 廚師
    漁光戀 (1960) ... 大漢甲
    笑笑笑 (1960)    
    佳人有約 (1960) ... -
    一夜難忘 (1961)    
    鍍金世界 (1962) ... 金百萬
    浪子雙娃 (1962) ... 蕭爾強
    珍珠魔鬼火 (1964) ... 蔡老二