Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡金銓
King Hu Chin-Chuan  ♂
Aliases:  金銓





 
Filmography (1953-1993)
 
  導演 (15 films)
    玉堂春 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    大醉俠 (1966)    
    龍門客棧 (1967)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    俠女 (1971)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    忠烈圖 (1975)    
    山中傳奇 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    終身大事 (1981)    
    天下第一 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    笑傲江湖 (1990)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
  美術 (4 films)
    俠女 (1971)    
    山中傳奇 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    天下第一 (1983)    
  剪接 (5 films)
    俠女 (1971)    
    山中傳奇 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    終身大事 (1981)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
  出品人 (4 films)
    忠烈圖 (1975)    
    山中傳奇 (1979)    
    空山靈雨 (1979)    
    終身大事 (1981)    
  副導演 (2 films)
    倩女幽魂 (1960)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
  故事 (1 film)
    花田錯 (1962)    
  道具 (3 films)
    兒女經 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    笑聲淚影 (1958)    
  演員 (41 films)
    金鳳 (1956)    
    長巷 (1956) ... 康叔強
    雪裡紅 (1956)    
    黃花閨女 (1957)    
    恰恰姑娘 (1957) ... 小高
    春色無邊 (1957) ... 金約翰
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    三姊妹 (1957) ... 丁少夫
    蓬萊春暖 (1957)    
    馬路小天使 (1957) ... 二元
    月落烏啼霜滿天 (1957)    
    安琪兒 (1958)    
    擦鞋童 (1958) ... 林家義
    全家福 (1958)    
    願嫁金龜婿 (1958)    
    小情人 (1958)    
    笑聲淚影 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    妹妹我愛你 (1959)    
    江山美人 (1959) ... 大牛
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    畸人艷婦 (1960) ... 龍郁生
    狂戀 (1960)    
    後門 (1960)    
    賣吻記 (1961)    
    手鎗 (1961) ... 小李
    千嬌百媚 (1961)    
    隔牆艷史 (1961) ... 陳棠
    燕子盜 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    紅樓夢 (1962)    
    福星高照 (1963) ... 周三思
    武則天 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    妙人妙事 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963) ... -
    新啼笑姻緣 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    大地兒女 (1965) ... 警察局໲
    藍與黑(上) (1966)    
    鈔票與我 (1971)    
  編劇 (16 films)
    花田錯 (1962)    
    玉堂春 (1964)    
    大地兒女 (1965)    
    山賊 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    龍門客棧 (1967)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    俠女 (1971)    
    丁一山 (1973)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    忠烈圖 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    空山靈雨 (1979)    
    終身大事 (1981)    
    天下第一 (1983)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)