Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳村 (1)
Wu Cun (1)  ♂
Aliases:  吳邨
 
Filmography (1935-1948)
 
  故事 (1 film)
    苦戀 (1947)    
  導演 (13 films)
    落花時節 (1935)    
    春之花 (1936)    
    永遠的微笑 (1936)    
    四千金 (1937)    
    武松與潘金蓮 (1938)    
    恐怖之夜 (1938)    
    孟姜女 (1939)    
    王寶釧 (1939)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    李香君 (1940)    
    蘇三艷史 (1940)    
    天涯歌女 (1941)    
    柳浪聞鶯 (1948)    
  編劇 (10 films)
    落花時節 (1935)    
    春之花 (1936)    
    武松與潘金蓮 (1938)    
    恐怖之夜 (1938)    
    孟姜女 (1939)    
    王寶釧 (1939)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    蘇三艷史 (1940)    
    天涯歌女 (1941)    
    柳浪聞鶯 (1948)