Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐少奎
Tsui Siu-Kui
 
Filmography (1939-1967)
 
  攝影 (21 films)
    血淚情花 (1939)    
    荒江女俠(二集) (1950)    
    舞台春色 (1952)    
    此子何來問句妻 (1954)    
    女黑俠 (1955)    
    富貴似浮雲 (1955)    
    後窗 (1955)    
    薔薇處處開 (1956)    
    酒色財氣 (1957)    
    歌場妖姬 (1959)    
    正德皇海角尋春 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    紅樓電影 (1960)    
    蜜月風波 (1960)    
    哪吒蛇山救母 (1960)    
    黑吃黑 (1961)    
    糊塗女偵探 (1965)    
    結婚的秘密 (1965)    
    女毒手 (1966)    
    一見痴情 (1967)    
  錄音 (1 film)
    第八才子花箋記 (1960)    
  演員 (3 films)
    孤島天堂 (1939) ... 保鏢
    呂四娘 (1940)    
    女羅賓漢 (1947) ... 稅員丁