Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪榴照
Wong Lau-Chiu (1)
 
Filmography (1957-1970)
 
  導演 (9 films)
    路遙知馬力 (1957)    
    痴鳳尋夫記 (1957)    
    風流冤家 (1958)    
    虎妞 (1961)    
    諜海四壯士 (1963)    
    風流丈夫 (1965)    
    夏日初戀 (1968)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    洪福齊天 (1970)    
  編劇 (33 films)
    風流冤家 (1958)    
    長風萬里 (1958)    
    家有喜事 (1959)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    長腿姐姐 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    好事成雙 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    諜海四壯士 (1963)    
    荷花 (1963)    
    西太后與珍妃 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    都市狂想曲 (1964)    
    風流丈夫 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    不是冤家不聚頭 (1966)    
    觀世音 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    乘龍快婿 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    洪福齊天 (1970)