Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
任寶齡
Jen Pao-Ling
Aliases:  任挭
 
Filmography (1956-1975)
 
  監製 (1 film)
    橋 (1966)    
  製片 (23 films)
    飛虎將軍 (1956)    
    痴鳳尋夫記 (1957)    
    路遙知馬力 (1957)    
    萬華白骨事件 (1958)    
    風流冤家 (1958)    
    鐵甲雄風 (1959)    
    千里明月寄相思 (1959)    
    警網情鴛 (1961)    
    一萬四千個證人 (1962)    
    爸爸在何處 (1963)    
    橋 (1966)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    劍膽 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    春宵花弄月 (1970)    
    太太懷孕了 (1970)    
    我等你回來 (1970)    
    今晚不要來 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    窗 (1974)    
    夢之湖 (1975)