Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宋存壽
Sung Tsun-Shou  ♂

 
Filmography (1958-1982)
 
  副導演 (6 films)
    黑夜鎗聲 (1960)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    狀元及第 (1964)    
    玉堂春 (1964)    
    西施 (1965)    
  導演 (26 films)
    天之嬌女 (1966)    
    破曉時分 (1968)    
    鐵娘子 (1969)    
    庭院深深 (1971)    
    心蘭的故事 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    義膽 (1973)    
    窗外 (1973)    
    母親三十歲 (1973)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    早熟 (1974)    
    女記者 (1974)    
    晨星 (1975)    
    水雲 (1975)    
    秋霞 (1976)    
    第二道彩虹 (1977)    
    鸚鵡傳奇 (1978)    
    花非花 (1978)    
    我歌我泣 (1979)    
    落花流水春去也 (1979)    
    候鳥之愛 (1980)    
    綠色山莊 (1980)    
    走不完的路 (1980)    
    老師, 斯卡也答 (1982)    
    翹家的女孩 (1982)    
  執行導演 (1 film)
    天之嬌女 (1966)    
  場記 (12 films)
    淘氣千金 (1959)    
    偷情記 (1959)    
    歌迷小姐 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    豆腐西施 (1959)    
    碧水紅蓮 (1960)    
    私戀 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    花田錯 (1962)    
    茶山情歌 (1962)    
  策劃 (1 film)
    愛的小屋 (1974)    
  編劇 (9 films)
    一夜風流 (1958)    
    歌迷小姐 (1959)    
    茶山情歌 (1962)    
    遊俠義犬 (1963)    
    狀元及第 (1964)    
    天之嬌女 (1966)    
    早熟 (1974)    
    女記者 (1974)    
    第二道彩虹 (1977)