Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉亞津
Liu Ya-Jin  ♂





 
Filmography (1992-2017)
 
  導演 (3 films)
    津門俠盜團 (2016)    
    津門俠盜團II (2016)    
    津門俠盜團III (2017)    
  演員 (16 films)
    狂 (1992) ... 陸茂林
    愛情傻瓜 (1993) ... 丁姐丈夫
    公雞下蛋 (2006)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    龍鳳店 (2010) ... 太監總管
    戰國 (2011)    
    七個隆咚鏘咚鏘 (2012)    
    飯局也瘋狂 (2012)    
    盲班的神燈 (2013)    
    小和尚大當家 (2013)    
    花香 (2014)    
    好命先生 (2014)    
    先鋒之那時青春 (2016)    
    津門俠盜團 (2016)    
    乒乓少年 (2016)    
    津門俠盜團III (2017)