Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田振東
Tian Zhen-Dong
 
Filmography (1930-1950)
 
  演員 (22 films)
    惜分飛 (1930) ... 陳柏年
    二百五小傳 (1940) ... 師傅
    西廂記 (1940) ... 白馬將軍
    秦淮世家 (1940) ... 魏老八
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    新美人計 (1941)    
    長恨天 (1942)    
    燕迎春 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 財東
    漁家女 (1943)    
    合家歡 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 財東
    丹鳳朝陽 (1944)    
    母與子 (1947) ... 孫紹康
    太太萬歲 (1947)    
    夜店 (1947) ... 石敢當
    三毛流浪記 (1949)    
    馬路英雄 (1949)    
    錶 (1949) ... 胡德魁
    腐蝕 (1950) ... 雷處長
    我這一輩子 (1950) ... 韓巡官