Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
游龍(1)
You Long  ♂
Aliases:  小游





 
Filmography (1967-1973)
 
  演員 (22 films)
    恨你入骨 (1967)    
    小情人逃亡 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    封神榜 (1969)    
    無頭信 (1970)    
    珍珍的煩惱 (1970)    
    三娘教子 (1970) ... 倚哥幼年
    家在台北 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    事事如意 (1971)    
    甘羅拜相 (1971) ... 甘羅
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    妙想天開 (1971)    
    唐山二兄大笨俠 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 岳飛童年
    黑吃黑 (1972) ... 小強
    惡報 (1972)    
    血豹 (1972)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)