Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
游龍(1)
Yau Lung (1)  ♂
Aliases:  小游





 
Filmography (1967-1973)
 
  演員 (22 films)
    恨你入骨 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    小情人逃亡 (1968)    
    封神榜 (1969)    
    家在台北 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    無頭信 (1970)    
    珍珍的煩惱 (1970)    
    三娘教子 (1970) ... 倚哥幼年
    追命槍 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    妙想天開 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    甘羅拜相 (1971) ... 甘羅
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    惡報 (1972)    
    血豹 (1972)    
    唐山二兄大笨俠 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 岳飛童年
    黑吃黑 (1972) ... 小強
    梅山收七怪 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)