Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林百威
Leslie Lam Pak-Wai
 
Filmography (2006-2018)
 
  副導演 (6 films)
    魔鬼天使 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    綁架 (2007)    
    親密 (2009)    
    東風破 (2010)    
    救殭清道夫 (2017)    
  第二副導演 (8 films)
    臥虎 (2006)    
    黑勢力 (2008)    
    証人 (2008)    
    第一誡 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    東風破 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
  第一副導演 (4 films)
    鬼網 (2017)    
    女皇撞到正 (2018)    
    古宅 (2018)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
  演員 (5 films)
    至尊無賴 (2006) ... 色魔甲
    全城戒備 (2010) ... 廣告攝影師
    鬼網 (2017)    
    救殭清道夫 (2017)    
    女皇撞到正 (2018) ... 坤哥
  場記 (4 films)
    魔鬼天使 (2006)    
    半邊靈 (2006)    
    單身部落 (2007)    
    一個好爸爸 (2008)