Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅天池
Eddy Law Tin-Chi  ♂





 
Filmography (2003-2017)
 
  演員 (20 films)
    少年阿虎 (2003)    
    江湖 (2004) ... 高手下
    寶貝計劃 (2006) ... 打手
    男兒本色 (2007) ... 陳晉手下探員
    門徒 (2007)    
    生日快樂 (2007) ... 小南大學同學
    青苔 (2008) ... 冠
    証人 (2008) ... 男警員
    一個好爸爸 (2008) ... 便裝警員
    保持通話 (2008) ... 便衣警察
    金錢帝國 (2009)    
    火龍 (2010) ... 文方同僚
    婚前試愛 (2010)    
    線人 (2010) ... 官涌街街市警員
    古惑仔:江湖新秩序 (2013) ... 佬B手下
    賭城風雲 (2014)    
    小姐誘心 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
    少女打擂台 (2016)    
    生化藥屍 (2017)