Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江漢(1)
Kong Hon  ♂
Aliases:  姜永明





 
Filmography (1950-2006)
 
  副導演 (1 film)
    苗寨烽火 (1973)    
  導演 (2 films)
    蕩寇群英 (1978)    
    泰山屠龍 (1980)    
  演員 (91 films)
    王氏四俠 (1950) ... 王勝-年幼
    血海仇 (1951)    
    一板之隔 (1952) ... 學生甲
    彩虹曲 (1953)    
    豪門夜宴 (1959) ... 宴會賓客
    野玫瑰 (1959) ... 李阿強
    有女初長成 (1960)    
    五姑娘 (1960)    
    十七歲 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    海角追蹤 (1961)    
    雷雨 (1961) ... 周}
    糊塗姻緣 (1962)    
    天山神俠 (1962)    
    難分骨肉情 (1962) ... 國湯
    神出鬼沒 (1962)    
    峨嵋三劍俠 (1962)    
    雙玉蟬 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963) ... 劉海
    難忘的人 (1963)    
    刀劍緣(上集) (1963)    
    千金之女 (1963) ... 李伯華
    皆大歡喜 (1963)    
    永遠的微笑 (1963)    
    火燒少林寺(上集) (1963)    
    刀劍緣(下集) (1963)    
    四美圖 (1963) ... 顧永明
    火燒少林寺(下集) (1963)    
    風雪一枝梅 (1964) ... 阿方
    雪山飛狐(下集) (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    秘密文件三零三 (1964)    
    魂斷奈何天 (1964)    
    故園春夢 (1964) ... 楊和生
    男婚女嫁 (1964)    
    合家歡 (1964)    
    秘密文件303 (1964)    
    心上人 (1964)    
    雪山飛狐(上集) (1964)    
    自君別後 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    洛陽奇俠傳 (1964)    
    假妻 (1964) ... 王顯達
    英雄兒女 (1965) ... 杜中
    西施 (1965) ... 勾踐
    蜜月 (1965) ... 馬少棠
    女生外向 (1965)    
    巴士銀巧破豪門計 (1965)    
    椰林雙姝 (1965) ... 劉少熊
    碧海青天夜夜心 (1966) ... 王添生
    未婚夫妻 (1966)    
    小忽雷 (1966)    
    巴士銀妙計除三害 (1966)    
    天才夢 (1966) ... 魏藝勤
    螅蟀皇帝 (1966) ... 漁民張祥
    含苞待放 (1966)    
    我來也 (1966) ... 俠盜 我來也
    問君能有幾多愁 (1966) ... 何汝基
    一劍情 (1966) ... 李偉劍
    真假兇手 (1966) ... 張志光
    離婚之喜 (1967) ... 張仲偉
    矇查查的愛情 (1967) ... 曹志強
    烽火孤鴻 (1967)    
    魔窟尋蹤 (1968) ... 彭建康
    過路財神 (1968) ... 許之浩
    我又來也 (1968) ... 我來也
    石敢當 (1968) ... 石敢當
    沙家濱殲敵記 (1968) ... 郭指導員
    金色年華 (1969) ... 吳一凡
    三劍客 (1969) ... 王大徫
    姻緣道上 (1969) ... 王志新
    大學生 (1970) ... 裘子平
    古鐘風雲 (1970) ... 羅大海
    海燕 (1970) ... 杜鵬
    過江龍 (1970) ... 江雲龍
    苗寨烽火 (1973)    
    球國風雲 (1974)    
    泥孩子 (1976)    
    至愛親朋 (1976)    
    蕩寇群英 (1978)    
    怪客 (1979) ... 周振達博士
    白髮魔女傳 (1980) ... 慕容沖
    泰山屠龍 (1980)    
    密殺令 (1980) ... 李無言
    碧水寒山奪命金 (1980) ... 尤亦儒
    今古婚俗奇親 (1987) ... 國語
    聯手警探 (1991)    
    香港奇案霧夜屠夫 (1991)    
    BadBoy特攻 (2000) ... 基寶
    我的婆婆黃飛鴻 (2003)    
    我要成名 (2006) ... 輝父
  策劃 (3 films)
    碧水寒山奪命金 (1980)    
    爵士駕到 (1985)    
    亂世英雄亂世情 (1986)