Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王葆真
Wong Pao-Cheng  ♀





 
Filmography (1958-1979)
 
  演員 (29 films)
    阿Q正傳 (1958) ... 小尼姑
    有女懷春 (1958) ... 貝曼
    王老五之戀 (1959) ... 王妹
    血染少女心 (1959)    
    錦上添花 (1959)    
    迷人的假期 (1959) ... 許素玲
    十七歲 (1960)    
    脂粉小霸王 (1960) ... 喬萩華-嬌滴滴
    糊塗姻緣 (1962)    
    秋風秋雨 (1962) ... 劉小蘭
    樑上君子 (1963)    
    心上人 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    五虎將 (1964)    
    皇帝出京 (1965) ... 沈美娘
    鴛鴦帕 (1966) ... 荷珠
    雲海玉弓緣 (1966) ... 谷之華
    天才夢 (1966) ... 安秀蘭
    胭脂魂 (1966)    
    飛龍英雄傳 (1967) ... 李鳳珠
    過路財神 (1968) ... 周慧芳
    社會棟樑 (1968) ... 董愛莉
    姻緣道上 (1969) ... 楊惠群
    迷人漩渦 (1969) ... 謝貞貞
    俠骨丹心 (1971) ... 史紅英
    阿蘭的假期 (1973)    
    紅纓刀 (1975) ... 小鳳
    胎劫 (1977)    
    雲南奇趣錄 (1979)