Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉耕宏
Liu Geng-Hong  ♂
Aliases:  劉宏,  劉畊宏



 
Filmography (1996-2013)
 
  監製 (1 film)
    天台 (2013)    
  演員 (14 films)
    街頭殺手 (1996) ... 小春
    報告班長-女兵報到 (1997)    
    少年噶瑪蘭 (1999) ... [國語配音員]
    生日夜驚魂 (2000)    
    頭文字D (2005) ... 岩城清次 (掃把頭)
    灌籃 (2008) ... 李天
    刺陵 (2009) ... 星期五
    蘇乞兒 (2010) ... 鐵男
    平民英雄 (2010) ... 潘彼得
    神探·李奧 (2010)    
    棄城 (2012)    
    囧人之越撓越癢 (2013)    
    天台 (2013) ... 舞廳老闆
    激戰 (2013) ... 江志華