Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳國佳
Ng Kwok-Kai





 
Filmography (1978-1993)
 
  副導演 (1 film)
    省港流鶯 (1993)    
  助理指導 (1 film)
    毒網 (1991)    
  演員 (27 films)
    問你怕未 (1978)    
    天堂夢 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    知法犯法 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    綠印 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    樑上君子 (1983)    
    罪惡煞星 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    傻探出更 (1984)    
    奇兵 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    飛鷹行動 (1991)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    毒網 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    哎也女朋友 (1992)    
    省港流鶯 (1993)    
    男與女 (1993)    
    天使狂龍 (1993)