Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
童毅
Tung Ngai  ♀





 
Filmography (1939-1979)
 
  演員 (64 films)
    孤島天堂 (1939) ... A 舞女
    明末遺恨 (1939)    
    錦繡天堂 (1949) ... 梅香
    豪門孽債 (1950) ... 龔三小姐
    吸血鬼 (1950)    
    花姑娘 (1951) ... 老闆娘
    神鬼人 (1952)    
    蜜月 (1952) ... 冰姨母
    一板之隔 (1952) ... 房東太太
    百花齊放 (1952)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 林嫂
    中秋月 (1953) ... 四少奶陳靜芬
    喬遷之喜 (1954) ... 張筠
    燕雙飛 (1954) ... 田大媽
    姊妹曲 (1954)    
    闔第光臨 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    我是一個女人 (1955) ... 好媽媽
    新寡 (1956) ... 房東太太
    日出 (1956) ... 方嬸
    新婚第一夜 (1956) ... 林芬母
    玫瑰岩 (1956) ... 李母
    寂莫的心 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 王媽
    孔雀屏 (1956)    
    風塵尤物 (1957) ... 周媽媽
    雪中蓮 (1957) ... 李嫂子
    丁香姑娘 (1957) ... -
    夫妻經 (1958) ... 劉媽
    搶新郎 (1958) ... 李母
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 鄭母
    稱心如意 (1959) ... 二伯娘
    午夜琴聲 (1959) ... 陸母
    同心結 (1959) ... 陸師奶
    真假千金 (1959) ... 奶媽
    春到海演 (1959)    
    情投意合 (1960) ... -
    碧波仙侶 (1960) ... 金夫人
    有女初長成 (1960)    
    雷雨 (1961)    
    華燈初上 (1961) ... 汪母
    詌言蜜語 (1962) ... 林母
    亂點鴛鴦 (1962)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    三求凰 (1963)    
    八人渡蜜月 (1963) ... 琪母
    金鷹 (1964) ... 拉黎
    未婚夫妻 (1966)    
    畫皮 (1966) ... 王母
    白領麗人 (1967) ... 陶母
    春自人間來 (1967)    
    過路財神 (1968) ... 周母
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    臥虎村 (1969) ... 趙妻
    姻緣道上 (1969) ... 華嬸
    大學生 (1970)    
    海燕 (1970) ... 蕾母
    小當家 (1971)    
    艇 (1972) ... 姑媽
    三個十七歲 (1972) ... 外婆
    苗寨烽火 (1973)    
    大風浪 (1976)    
    至愛親朋 (1976)    
    怪客 (1979) ... 女傭六嬸
  服裝 (14 films)
    雪中蓮 (1957)    
    夫妻經 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    青春幻想曲 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    草木皆兵 (1960)    
    情投意合 (1960)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    對窗戀 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    含苞待放 (1966)