Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王吉亭
Wang Ji-Ting  ♂

 
Filmography (1925-1939)
 
  演員 (34 films)
    小朋友 (1925)    
    可憐的閨女 (1925)    
    最後之良心 (1925)    
    上海一婦人 (1926)    
    無名英雄 (1926)    
    富人之女 (1926)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    小英雄劉進 (1929)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    如此天堂 (后集) (1931) ... 唐天禧
    如此天堂(前集) (1931) ... 唐天禧
    落霞孤鶩 (1932)    
    女性的吶喊 (1933)    
    滿江紅 (1933)    
    女兒經 (1934) ... 富少年
    路柳牆花 (1934)    
    空谷蘭 (1934)    
    船家女 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    金剛鑽 (1936)    
    女權 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    新舊上海灘 (1936)    
    四千金 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    馬路天使 (1937) ... 琴師
    生龍活虎 (1937)    
    古屋行屍記 (1938)    
    風流冤魂 (1938)    
    木蘭從軍 (1939)