Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
柳金玉
Liu Jin-Yu (1)  ♀
 
Filmography (1930-1943)
 
  演員 (24 films)
    惜分飛 (1930) ... 姑母
    落霞孤鶩 (1932)    
    滿江紅 (1933)    
    路柳牆花 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 宣淑之嫂
    翡翠馬 (1935)    
    兄弟行 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    小玲子 (1936)    
    生龍活虎 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    馬路天使 (1937) ... 鴇母
    四千金 (1937)    
    李阿毛與東方朔 (1940)    
    紅粉金戈 (1940) ... 牙婆
    碧玉簪 (1940)    
    亂世英雄 (1940)    
    蘇三艷史 (1940)    
    解語花 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    黑夜孤魂 (1941)    
    新美人計 (1941)    
    秋之歌 (1943)