Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊茜 (1)
Yeung Sai (1)  ♀





 
Filmography (1959-1967)
 
  演員 (27 films)
    金山大少 (1959)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961) ... 翠姨
    糊塗金龜婿 (1961)    
    小偵探 (1962) ... 姚麗明
    路邊千金 (1962) ... 李薇
    血繡鞋 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    似水流年 (1962) ... 高玉芬
    回魂夜 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    女人世界 (1963) ... 陳麗芬
    秦淮世家 (1963) ... 妓女阿金
    狂人塔(上集) (1963) ... 袁彩鳳
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 武當七俠-施金鳳
    海 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    狂人塔(下集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963) ... 施金鳳
    頭獎馬票 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 游麗娟
    高處不勝寒 (1964) ... 俞麗芬
    賊美人 (1966) ... 趙華
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    小姐、先生、師奶 (1967)