Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈鑒治
George Shen Jian-Zhi  ♂

 
Filmography (1959-1967)
 
  製片 (8 films)
    雙喜臨門 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    名醫與紅伶 (1960)    
    漁光戀 (1960)    
    一夜難忘 (1961)    
    鍍金世界 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    浪子雙娃 (1962)    
  導演 (8 films)
    雙喜臨門 (1959)    
    追車記 (1962)    
    鍍金世界 (1962)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    椰林雙姝 (1965)    
    天才夢 (1966)    
    烽火孤鴻 (1967)    
  編劇 (2 films)
    十夜柔情 (1962)    
    千里姻緣一線牽 (1963)