Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁楓
Liang Feng (4)  ♂
Aliases:  梁風





 
Filmography (1959-1981)
 
  演員 (16 films)
    大地春雷 (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    青龍客棧 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    城隍爺 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 賈醫生
  編劇 (5 films)
    白髮魔女傳(大結局) (1959)    
    江湖三女俠(上集) (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    黑珍珠 (1970)