Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
單東炳
Shan Dong-Bing
 
Filmography (1999-2016)
 
  製片 (1 film)
    謊言大爆炸 (2016)    
  監製 (14 films)
    瘋狂英語 (1999)    
    我要成名 (2006)    
    繳槍不殺 (2006)    
    天行者 (2006)    
    兄弟 (2007)    
    導火線 (2007)    
    武僧 (2007)    
    婚禮2008 (2008)    
    消失的子彈 (2012)    
    八星報喜 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    午夜火車 (2013)    
    回歸 (2014)    
    吉星高照2015 (2015)    
  策劃 (6 films)
    導火線 (2007)    
    新忠烈圖 (2007)    
    追凶 (2012)    
    高舉•愛 (2012)    
    同謀 (2013)    
    迷城 (2015)    
  執行監製 (1 film)
    十二星座離奇事件 (2012)