Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
單東炳
Shan Dong-Bing
 
Filmography (1999-2016)
 
  總製片人 (1 film)
    控城計 (2013)    
  製片 (1 film)
    謊言大爆炸 (2016)    
  監製 (14 films)
    瘋狂英語 (1999)    
    繳槍不殺 (2006)    
    天行者 (2006)    
    我要成名 (2006)    
    兄弟 (2007)    
    導火線 (2007)    
    武僧 (2007)    
    婚禮2008 (2008)    
    回路 (2009)    
    消失的子彈 (2012)    
    八星報喜 (2012)    
    午夜火車 (2013)    
    回歸 (2014)    
    吉星高照2015 (2015)    
  總策劃 (1 film)
    導火線 (2007)    
  聯合監製 (1 film)
    百星酒店 (2013)    
  行政監製 (1 film)
    十二星座離奇事件 (2012)    
  策劃 (6 films)
    新忠烈圖 (2007)    
    森冤 (2007)    
    高舉•愛 (2012)    
    追凶 (2012)    
    同謀 (2013)    
    迷城 (2015)