Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳天海
Stephen Ng Tin-Hoi  ♂
 
Filmography (2006-2018)
 
  出品人 (21 films)
    墨攻 (2006)    
    犀照 (2006)    
    跟蹤 (2007)    
    雙子神偷 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    奪標 (2008)    
    車票 (2008)    
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    全球熱戀 (2011)    
    末日派對 (2013)    
    媽媽,我愛您 (2013)    
    愛尋迷 (2014)    
    冥婚啟示 (2014)    
    大茶飯 (2014)    
    小姐誘心 (2015)    
    花街柳巷 (2015)    
    上身 (2015)    
    四非 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)    
    幼兒怨 (2018)