Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳以文
Ivan Chen Yi-Wen  ♂




 
Filmography (1989-2018)
 
  監製 (1 film)
    寶島漫波 (2011)    
  副導演 (1 film)
    獨立時代 (1994)    
  導演 (6 films)
    果醬 (1998)    
    運轉手之戀 (2000)    
    想死趁現在 (2000)    
    神遊情人 (2006)    
    烈血戰場 (2006)    
    戀戀海灣 (2013)    
  演員 (10 films)
    西部來的人 (1989)    
    牯嶺街少年殺人事件 (1991) ... 馬車
    獨立時代 (1994) ... 立人
    一一 (2000) ... 陳警員
    寶島漫波 (2011)    
    軍中樂園 (2014)    
    基隆 (2015)    
    一路順風 (2016)    
    大佛普拉斯 (2017)    
    引爆點 (2018)    
  編劇 (3 films)
    果醬 (1998)    
    想死趁現在 (2000)    
    神遊情人 (2006)