Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁衡
Liang Heng  ♂





 
Filmography (1956-1982)
 
  演員 (50 films)
    日出 (1956)    
    眼兒媚 (1958) ... 小寶
    稱心如意 (1959) ... 保羅
    錦上添花 (1959)    
    金美人 (1959)    
    荳寇年華 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    笑笑笑 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    新聞人物 (1960)    
    碧波仙侶 (1960) ... 張龍
    生死牌 (1961) ... 家郎
    詌言蜜語 (1962) ... 張心怡
    劉海遇仙記 (1963) ... 金徒甲
    男男女女 (1964)    
    三笑 (1964)    
    皇帝出京 (1965) ... 沈兄
    黃金萬兩 (1965) ... 馮向南
    雲海玉弓緣 (1966) ... 項鴻
    連陞三級 (1966)    
    小忽雷 (1966)    
    鴛鴦帕 (1966) ... 王興
    螅蟀皇帝 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967) ... 周小龍
    飛龍英雄傳 (1967) ... 李世英
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    過路財神 (1968) ... 小販
    社會棟樑 (1968)    
    神偷俠侶 (1969) ... 趙根
    迷人漩渦 (1969) ... 凌導演
    海燕 (1970) ... 高劍鳴
    彝族之鹰 (1970) ... 隊友
    屋 (1970)    
    映山紅 (1970) ... 副將
    過江龍 (1970)    
    渾身是膽 (1971) ... 陳華
    俠骨丹心 (1971) ... 沙千峰
    半生牛馬 (1972) ... 豁咀照
    鐵樹開花 (1973)    
    一塊銀元 (1974)    
    紅纓刀 (1975) ... 亨利
    萬戶千家 (1975)    
    一磅肉 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    風頭人物 (1977) ... 劉父
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    夜上海 (1982)