Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何湘
Ho Seung  ♀





 
Filmography (1953-1979)
 
  場記 (4 films)
    小月亮 (1959)    
    同心結 (1959)    
    稱心如意 (1959)    
    五姑娘 (1960)    
  演員 (30 films)
    花花世界 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953) ... 牛姐
    新寡 (1956) ... 女店員
    新婚第一夜 (1956) ... 三姨太
    少奶奶之謎 (1956) ... 阿香
    雪中蓮 (1957) ... 張小姐, 林妻
    丁香姑娘 (1957) ... 二號
    太太傳奇 (1957) ... 護士
    風塵尤物 (1957) ... 十里紅
    男大當婚 (1957) ... 楊嫂
    柳暗花明 (1958)    
    情竇初開 (1958) ... 王太
    玉手擒兇 (1958) ... 鄰居
    搶新郎 (1958) ... 王小姐
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    稱心如意 (1959) ... 李太太
    金屋夢 (1959) ... 阿香
    青春幻想曲 (1959) ... 洪子明
    草木皆兵 (1960) ... 情婦
    有女初長成 (1960)    
    情投意合 (1960) ... 陳經理情婦何小姐
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    我來也 (1966)    
    石敢當 (1968) ... 閻妻
    臥虎村 (1969) ... 妾侍
    五福臨門 (1969) ... 秘書
    大學生 (1970)    
    三個十七歲 (1972) ... 旺嫂
    風頭人物 (1977)    
    怪客 (1979)