Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林楓(1)
Lam Fung (3)  ♂

 
Filmography (1957-1981)
 
  導演 (1 film)
    水長流 (1970)    
  演員 (15 films)
    呂洞賓 (1957)    
    南海情歌 (1958)    
    青城十九俠 (1960) ... 劉虎山
    小鳥依人 (1960)    
    情敵 (1960) ... 張文
    刀光劍影 (1960) ... 劉虎山
    翠崗浴血記 (1960) ... 孟熊
    茶山情歌 (1962)    
    第二春 (1963)    
    姊妹情仇 (1963) ... 丁大川
    山歌戀 (1964)    
    盤古開天地 (1979)    
    風雨中的燕子 (1980)    
    賣身女 (1980)    
    三八親姆憨親家 (1981)    
  編劇 (1 film)
    水長流 (1970)