Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘粵明
Pan Yue-Ming  ♂





 
Filmography (2000-2016)
 
  演員 (18 films)
    非常夏日 (2000)    
    藍色愛情 (2000)    
    生活秀 (2002)    
    極度險情 (2002)    
    租期 (2005)    
    梅蘭芳 (2008) ... 朱慧芳
    天安門 (2009)    
    尋找成龍 (2009)    
    花田囍事2010 (2010) ... 吳上進
    建黨偉業 (2011) ... 蔡和森
    大嘴巴子 (2013)    
    帝國秘符 (2013)    
    我的老婆是只貓 (2013) ... [國語配音員]
    脫軌時代 (2014)    
    怒放之青春再見 (2014)    
    唐人街·探案 (2015)    
    探靈檔案 (2015)    
    冒牌臥底 (2016)