Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
冼色麗
Bonnie Sin Sik-Lai  ♀





 
Filmography (2006-2017)
 
  演員 (21 films)
    新紮師妹3 (2006) ... 模特兒阿玲
    地獄第19層 (2007) ... 許文雅(Mandy)
    青苔 (2008) ... 露露
    劍蝶 (2008) ... 銀心
    死神傻了 (2009) ... AngelinaBaby
    窈窕紳士 (2009) ... 謝丫頭
    囡囡 (2010) ... Ronnie
    分手說愛你 (2010) ... Fanny
    出軌的女人 (2011) ... 慕男 Sevon
    喜愛夜蒲 (2011) ... Mavis
    妳是否依然愛我 (2011)    
    起勢搖滾 (2012) ... Bonnie
    DIVA華麗之後 (2012) ... 曼莉
    盲探 (2013) ... 王美珠 (失蹤女子)
    風暴 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    太平輪(上) (2014) ... 舞女丙
    暴瘋語 (2015)    
    十二金鴨 (2015)    
    選老坐 (2016)    
    黃金花 (2017)