Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蕭銅
Hsiao Tung  ♂

 
Filmography (1953-1980)
 
  配樂 (1 film)
    黑森林 (1964)    
  演員 (1 film)
    烽火麗人 (1953)    
  編劇 (16 films)
    血濺孤堡 (1958)    
    王哥柳哥遊台灣(下集) (1959)    
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    艷福齊天 (1960)    
    天倫淚 (1960)    
    喋血販馬場 (1960)    
    虎妞 (1961)    
    一段情 (1962)    
    杜鵑花開 (1963)    
    金箭盟 (1963)    
    一劍恩仇 (1964)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    浪淘沙 (1966)    
    龍虎榜(上集) (1966)    
    我又來也 (1968)    
    密殺令 (1980)