Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃夏飛
Wong Ha-Fei  ♂
Aliases:  黃霞飛





 
Filmography (1936-1983)
 
  監製 (3 films)
    錯點鴛鴦 (1938)    
    難得有情郎 (1938)    
    金絲蝴蝶 (1939)    
  演員 (52 films)
    賣怪魚龜山起禍 (1936)    
    焦土抗戰 (1937)    
    兒女英雄 (1937)    
    契女的秘密 (1937)    
    苦盡甘來 (1938)    
    周氏反嫁 (1938) ... 天奇
    粉妝樓 (1938) ... 羅燦
    柳曼玲 (1938)    
    錯點鴛鴦 (1938)    
    難得有情郎 (1938)    
    兒女英雄續集 (1938)    
    龍城飛蔣 (1938)    
    金葉菊續集 (1939)    
    瓦崗寨 (1939)    
    十月芥菜 (1939)    
    蓋世女英雄 (1939)    
    桂枝告狀 (1939)    
    打勢陰司路 (1939)    
    三氣宣王 (1939)    
    金絲蝴蝶 (1939) ... 唐龍光
    大破白蓮教 (1939)    
    綠林血 (1940)    
    慈雲走國 (1940)    
    觀音化銀 (1940) ... 東海龍王
    地獄金龜 (1940)    
    重振家聲 (1940)    
    乾隆下江南 (1940)    
    雍正皇夜盜香妃 (1940)    
    左慈戲曹操 (1941) ... 崔英
    羅通掃北 (1941)    
    女鏢師 (1941)    
    唐明皇遊月殿 (1949)    
    啞老婆 (1949) ... 黃天樂
    背解紅羅 (1949) ... 太子
    薛剛大鬧花燈 (1949)    
    白眉毛三戰白菊花 (1950)    
    第七奇人 (1951) ... 麥奇
    馬票狂 (1952) ... 服裝商
    重續今生未了緣 (1954)    
    川島芳子 (1955) ... 野村少佐
    婦道 (1955) ... 阿新
    麗鬼呼聲 (1956)    
    生路 (1956) ... 黃文
    勇特務犬戰神秘黨 (1966)    
    龍膽 (1969)    
    I.Q 小子 (1969)    
    賣身 (1976)    
    獅子頭玻璃肚 (1978)    
    殺出西營盤 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    車魂 (1983)