Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸沛榮
Luk Pui-Wing
Aliases:  陸沛嶸

 
Filmography (2006-2018)
 
  副導演 (19 films)
    森冤 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    嚇死你! (2008)    
    風雲2 (2009)    
    童眼 (2010)    
    夢遊 (2011)    
    等我愛你 (2012)    
    同謀 (2013)    
    好奇不滅 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    十月初五的月光 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    四非 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    女士復仇 (2017)    
    黃金兄弟 (2018)    
    愛.革命 (2018)    
  演員 (2 films)
    森冤 (2007) ... TV 組攝影師
    嚇死你! (2008) ... 電視台報名職員
  場記 (2 films)
    最愛女人購物狂 (2006)    
    鬼域 (2006)