Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁文瑋
Yung Man-Wai
Aliases:  翁文煒
 
Filmography (1966-1980)
 
  美術 (11 films)
    我女若蘭 (1966)    
    丹心令 (1969)    
    玉觀音 (1969)    
    大盜 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    看見你就笑 (1972)    
    怒火 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    虎辮子 (1974)    
    痴情玉女 (1974)    
    碧血黃花 (1980)    
  道具 (3 films)
    英雄烈女 (1966)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    青衫客 (1971)    
  服裝 (3 films)
    青衫客 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    筧橋英烈傳 (1977)