Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳銅民
Chan Tung-Man  ♂
 
Filmography (1960-2005)
 
  監製 (2 films)
    奪命客 (1973)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
  副導演 (1 film)
    十夜柔情 (1962)    
  導演 (6 films)
    大地雙英 (1972)    
    奪命客 (1973)    
    狼女 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    精武英雄2: 鐵保鏢 (1996)    
  演員 (1 film)
    如果愛 (2005) ... 酒店接待員
  編劇 (9 films)
    草木皆兵 (1960)    
    追車記 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    千里姻緣一線牽 (1963)    
    千手佛 (1968)    
    大地雙英 (1972)    
    奪命客 (1973)    
    赤膽好漢 (1974)    
    狼女 (1974)