Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅蘋
Law Pan (1)  ♀





 
Filmography (1953-1970)
 
  演員 (32 films)
    烽火麗人 (1953)    
    養女湖 (1957)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    天涯未歸人 (1960)    
    黑蝴蝶 (1960)    
    音容劫 (1960)    
    遊俠義犬 (1963)    
    諜海四壯士 (1963) ... 馬老太
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 申大娘
    巴士小姐 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964) ... 王九媽
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    情天長恨 (1964) ... 伊紅母
    女人!女人! (1964) ... 陳大媽
    寶蓮燈 (1964) ... 路人
    亂世兒女 (1966) ... 馬老太太
    落馬湖 (1966)    
    空谷蘭 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    麒麟送子 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    新桃花江 (1967)    
    夏日初戀 (1968) ... 老祖母
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    紅梅閣 (1968) ... 李夫人
    水上人家 (1968)    
    嘉嘉 (1969) ... 秋明母
    家有賢妻 (1970) ... 琳琳母親
    洪福齊天 (1970) ... 朱老太太
    翠寒谷 (1970)