Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李敏(2)
Erica Li Man  ♀
Aliases:  李敏儀 (2)


 
Filmography (1994-2019)
 
  故事 (3 films)
    香江花月夜 (1995)    
    愛情敏感地帶 (2000)    
    原諒他77次 (2017)    
  導演 (1 film)
    給我一天 (2019)    
  演員 (2 films)
    惑星軌跡 (2000) ... 問路女子
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
  執行導演 (1 film)
    緣份新天空 (1994)    
  編劇 (26 films)
    入魔 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    香江花月夜 (1995)    
    呆佬拜壽 (1995)    
    喜劇之王 (1999)    
    愛情敏感地帶 (2000)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    大丈夫 (2003)    
    師奶唔易做 (2006)    
    死神傻了 (2009)    
    葉問前傳 (2010)    
    長江7號 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    閨密 (2014)    
    雛妓 (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    原諒他77次 (2017)    
    空手道 (2017)    
    失眠 (2017)    
    洩密者們 (2018)    
    翠絲 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)