Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃炳茂
Wong Bing-Mau
 
Filmography (1949-1966)
 
  副導演 (9 films)
    蜜月驚魂 (1960)    
    山盟海誓 (1961)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    金石盟 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    幸福新娘 (1963)    
    海棠紅 (1965)    
    黑色的假期 (1965)    
    肉搏明月灣 (1966)    
  助理指導 (1 film)
    雷雨之夜 (1960)    
  場記 (1 film)
    古園妖姬 (1949)    
  編劇 (9 films)
    大廈情殺案 (1959)    
    雷雨之夜 (1960)    
    神童歷險記 (1961)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    花花公子 (1964)    
    追蹤 (1964)    
    愛情永遠在懷念中 (1965)    
    鐵膽 (1966)