Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李昆
Lee Kwan (1)  ♂
Aliases:  李心亮 [real name]





 
Filmography (1957-2005)
 
  副導演 (3 films)
    花田錯 (1962)    
    七仙女 (1963)    
    大地兒女 (1965)    
  演員 (194 films)
    曼波女郎 (1957)    
    妙手回春 (1958)    
    全家福 (1958)    
    玉女私情 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    飛虎將軍 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    入室佳人 (1960) ... 賀客甲
    桃花淚 (1960) ... 李長林
    黑蝴蝶 (1960)    
    隔牆艷史 (1961) ... 保羅
    神仙老虎狗 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    閰惜姣 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963) ... 四九
    武則天 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    玉堂春 (1964) ... 金哥
    花木蘭 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    血手印 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    風流丈夫 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    小雲雀 (1965) ... 小朱
    紅伶淚 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 盧家家丁
    寶蓮燈 (1965)    
    心花朵朵開 (1965)    
    怒海情仇 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    藍與黑(上) (1966) ... 維他命G
    藍與黑(下) (1966) ... 維他命G
    星月爭輝 (1967) ... 小陳
    特警零零九 (1967)    
    鐵觀音 (1967) ... 探員
    龍虎溝 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    網嬌娃 (1967) ... 陳二
    連瑣 (1967)    
    三更冤 (1967) ... 王小二
    斷魂谷 (1968)    
    三燕迎春 (1968) ... 方一帆
    春滿乾坤 (1968) ... 李小坤
    色不迷人人自迷 (1968) ... 王安邦
    狐俠 (1968) ... 章平
    虎膽 (1969)    
    紅線七千號 (1969)    
    三笑 (1969) ... 船家
    龍門金劍 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    天龍八將 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    黑白道 (1971) ... 小廚子
    劍 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 西門冲
    影子神鞭 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    唐山大兄 (1971) ... 吳十昆
    騙術奇譚 (1971)    
    歌迷小姐 (1971)    
    野馬 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    精武門 (1972) ... 三師兄
    獅吼 (1972) ... 萬治東
    拳頭枕頭 (1972)    
    淘氣公主 (1972)    
    鴻運當頭 (1972) ... 差利趙
    騙術大觀 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    情變 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    冷面虎 (1973)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    春滿芭提雅 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    街知巷聞 (1974) ... 馬昆
    Mistery In Hongkong (1974)    
    鬼馬雙星 (1974) ... 酒店嫖客
    黃飛鴻少林拳 (1974) ... 韋文
    運財童子小祖宗 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    狼女 (1974)    
    勾魂艷鬼 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    大鄉里大鬧歐洲 (1974) ... 羅拔李
    綽頭狀元 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    心魔 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    十三號凶宅 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    橫衝直撞小福星 (1975)    
    血盟千里 (1975)    
    七情六慾 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    鬼馬世界 (1976)    
    鬼胎 (1976)    
    唐山弟子 (1976)    
    乾隆下江南 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 劉德
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    越南大逃亡 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    幽靈神功 (1978)    
    說謊世界 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    貂女 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    拳精 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    真白蛇傳 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 劉墉
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    大惡客 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    風流人物 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    天下一大笑 (1980)    
    癲螳螂 (1980) ... 二叔
    貓頭鷹 (1981) ... 馮將軍
    王牌大老千 (1981)    
    傻兵立大功 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    瘋狂大發財 (1981) ... 酋長
    飛屍 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    皇帝與太監 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    雞蛋石頭碰 (1981)    
    狂夜大風暴 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    大情聖 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    天下第一 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    陽春老爸 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    摩登女性 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    歡樂五福星 (1986)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 袁世凱
    梅珍 (1987)    
    稻草人 (1988) ... 日本分駐所長
    香蕉天堂 (1989) ... 李麒麟 (老年)
    城市战士 (1991)    
    踩過界 (1992)    
    異域之未路英雄 (1993) ... 翻譯官
    千禧巨龍 (1999)    
    灰色驚爆 (2003) ... 老局長
    龍.一九七三以後... (2004)    
    孤戀花 (2005)    
 
 
Biography