Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
楊江(1)
Yeung Kong (1)
 
Filmography (1958-1986)
 
  監製 (2 films)
    三告狀 (1962)    
    鐵鴛鴦 (1963)    
  副導演 (2 films)
    碧血劍 (1958)    
    人海孤鴻 (1960)    
  導演 (12 films)
    羅剎嬌娃 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    風塵俠侶 (1961)    
    衣帶奇冤 (1961)    
    紅巾女俠 (1961)    
    大明群英會 (1962)    
    紅梅仙借屍還魂記 (1962)    
    三告狀 (1962)    
    紅孩兒 (1962)    
    鐵鴛鴦 (1963)    
    雌雄雙劍俠 (1963)    
    兩個冤家表錯情 (1966)    
  演員 (3 films)
    人海孤鴻 (1960)    
    教我如何不想他 (1963)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
  編劇 (7 films)
    風塵俠侶 (1961)    
    紅巾女俠 (1961)    
    羅剎嬌娃 (1961)    
    大明群英會 (1962)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    灣仔四條女 (1979)    
    忍者急殺令 (1986)