Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓瑛
Han Ying (1)  ♀
Aliases:  韓英





 
Filmography (1959-1977)
 
  演員 (21 films)
    金屋夢 (1959) ... 大寶
    一夜難忘 (1961)    
    鍍金世界 (1962) ... 吳素芳
    追車記 (1962) ... 錢美雲
    浪子雙娃 (1962) ... 福芝
    血繡鞋 (1962)    
    十夜柔情 (1962) ... 蘭心
    千里姻緣一線牽 (1963) ... 林麗明
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    四美圖 (1963) ... 余咪咪
    大飯店 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964) ... 分飾楊珍珠, 朱麗娜
    合家歡 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    椰林雙姝 (1965) ... 符素鳳
    十月新娘 (1965)    
    天堂春夢 (1966) ... 李愛蓮
    白領麗人 (1967) ... 李真
    秀才奇遇記 (1967) ... 翠英
    英雄膽 (1967)    
    決閉太陽塔 (1977)