Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳肥
Phat Chan Fei
Aliases:  陳偉雄(3),  廿四味

 
Filmography (2006-2017)
 
  攝影 (1 film)
    四大天王 (2006)    
  演員 (16 films)
    飛砂風中轉 (2010) ... 打樁機
    維多利亞壹號 (2010) ... 白毛
    全城熱戀 (2010) ... 車房老闆
    霧 (2010)    
    喜愛夜蒲 (2011)    
    大追捕 (2012) ... 警察
    不二神探 (2013)    
    風暴 (2013)    
    迷離夜 (2013) ... 陳也門
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    全力扣殺 (2015)    
    猛龍特囧 (2015)    
    惡人谷 (2016) ... 紋身惡男
    兇手還未睡 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)    
  剪接 (1 film)
    四大天王 (2006)