Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文愛蘭
Man Oi-Lan  ♀
Aliases:  文英





 
Filmography (1960-1966)
 
  演員 (21 films)
    苦命女雪夜尋夫 (1960) ... 萍兒
    第八才子花箋記 (1960)    
    花落江南廿四橋 (1960) ... 李小菱
    母愛 (1961) ... 徐淑芬
    婦唱喜夫隨 (1961)    
    慈母手中線 (1961) ... 余愛蓮
    女人的秘密 (1961) ... 李小娟
    紅樓夢 (1962)    
    杜鵑花開 (1963) ... 林維君
    蘭閨四鳳 (1963)    
    荒谷恩仇記 (1963)    
    枕邊驚魂 (1963)    
    第二春 (1963)    
    南北兩家親 (1964) ... 吳繼梅
    你情我願 (1965) ... 曼梨
    原來我負卿 (1965)    
    冷梅情淚 (1965)    
    海棠紅 (1965) ... 楊美倫
    天涯芳草 (1966) ... 桂香
    婚姻大事 (1966)    
    銷錦囊 (1966) ... 梅香