Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賈樟柯
Jia Zhang-Ke  ♂




 
Filmography (1999-2018)
 
  攝影 (1 film)
    東 (2006)    
  導演 (16 films)
    小武 (1999)    
    故鄉三部曲之站臺 (2000)    
    任逍遙 (2002)    
    世界 (2004)    
    三峽好人 (2006)    
    東 (2006)    
    我們的十年 (2007)    
    二十四城記 (2008)    
    河上的愛情 (2008)    
    海上傳奇 (2010)    
    語路 (2011)    
    在清朝 (2012)    
    天注定 (2013)    
    山河故人 (2015)    
    美好合一2016 (2016)    
    江湖兒女 (2018)    
  剪接 (1 film)
    海上傳奇 (2010)    
  執行監製 (3 films)
    語路 (2011)    
    陌生 (2013)    
    枝繁葉茂 (2016)    
  出品人 (3 films)
    河上的愛情 (2008)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    山河故人 (2015)    
  監製 (6 films)
    明日天涯 (2003)    
    完美生活 (2008)    
    蕩寇 (2008)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    語路 (2011)    
    陌生 (2013)    
  演員 (6 films)
    任逍遙 (2002)    
    血戰到底 (2006) ... 劫匪
    無涯:杜琪峰的電影世界 (2013)    
    後會無期 (2014)    
    一切都好 (2016)    
    美好合一2016 (2016)    
  編劇 (12 films)
    小武 (1999)    
    故鄉三部曲之站臺 (2000)    
    任逍遙 (2002)    
    世界 (2004)    
    三峽好人 (2006)    
    東 (2006)    
    我們的十年 (2007)    
    二十四城記 (2008)    
    河上的愛情 (2008)    
    天注定 (2013)    
    山河故人 (2015)    
    美好合一2016 (2016)