Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夷光
Maria Ye Kwong  ♀
Aliases:  張星娟





 
Filmography (1955-1967)
 
  製片 (1 film)
    良心與罪惡 (1960)    
  演員 (16 films)
    罌粟花 (1955)    
    董小宛 (1957)    
    夜盡天明 (1957)    
    長風萬里 (1958) ... 彭淑芬
    她們夢醒時 (1958)    
    殺子報 (1959)    
    良心與罪惡 (1960)    
    大平洋之鯊 (1961)    
    艇屋龍虎鬥 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963) ... 林燕飛
    諜海四壯士 (1963) ... 黎慧如
    深宮怨 (1964) ... 皇太后
    都市狂想曲 (1964) ... 羅艷萍
    三朵玫瑰花 (1965) ... 客串
    空谷蘭 (1966) ... 錢自芬
    危險人物 (1967) ... 林夢娜