Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾孟宏
Chung Mong-Hong  ♂
 
Filmography (2006-2017)
 
  攝影 (4 films)
    停車 (2008)    
    十加十 (2011)    
    一路順風 (2016)    
    大佛普拉斯 (2017)    
  監製 (1 film)
    大佛普拉斯 (2017)    
  導演 (6 films)
    醫生 (2006)    
    停車 (2008)    
    第四張畫 (2010)    
    十加十 (2011)    
    失魂 (2013)    
    一路順風 (2016)    
  編劇 (6 films)
    醫生 (2006)    
    停車 (2008)    
    第四張畫 (2010)    
    十加十 (2011)    
    失魂 (2013)    
    一路順風 (2016)    
 
 
Biography