Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
喻亢
Yu Kang  ♂





 
Filmography (2003-2018)
 
  動作設計 (1 film)
    追龍 (2017)    
  助理指導 (3 films)
    特殊身份 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
  演員 (12 films)
    千機變 (2003) ... [武師]
    龍虎門 (2006) ... 火雲邪神
    導火線 (2007) ... Tony手下 #2 / 武術組
    關雲長 (2011) ... [武師]
    武術 (2011) ... 閻東生
    特殊身份 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    葉問3 (2015) ... 譚師父
    追龍 (2017) ... 啞七
    冰封俠時空行者 (2018)    
    大師兄 (2018)